Supervision og coaching

Vi tilbyder supervision og coaching til både medarbejdere og ledere, hvor vi støtter jer i at praktisere traumebevidst tilgang i en kompleks hverdag. Gennem vores sessioner kan din organisation udvikle sig og levere endnu bedre service ved at reflektere over og implementere nye tilgange.

Supervision:

Supervision er afgørende, når vi arbejder med traumebevidst tilgang Det giver mulighed for at reflektere over komplekse situationer og lære af dem, at modtage støtte og vejledning i at håndtere traumer og negative livserfaringer, at styrke selvomsorg og navigere i følsomme emner og grænser, samt at forbedre kvaliteten af den traumebevidste tilgang i praksis.

Supervision sikrer en professionel ramme til at støtte jer i at arbejde effektivt og medfølende med traumatiserede personer og samtidig beskytte jeres eget velbefindende.

En supervisor vil arbejde direkte med medarbejdere, mens en anden fokuserer på ledelsen. Dette sikrer, at både medarbejdere og ledere får den specifikke støtte og vejledning i fortrolige rum, når de implementerer traumebevidst tilgang i deres praksis.

Coaching:

Et coachingforløb kan styrke handlekraften, forbedre daglig præstation og skabe dybere indsigt til bedre implementering og udvikling af traumebevidst tilgang. Hos os tilbyder vi coaching, der fremmer refleksion på et dybere plan, selv i en travl hverdag. Et målrettet coachingforløb øger tryghed, trivsel og performance på tværs af organisationen og udvikler jeres traumebevidsthed. Vi coacher både topledere, ledere og medarbejdere.

Pris og betingelser:

Kontakt for pris og de praktiske til info@iftp.dk

Betingelser for supervision og coaching

 

Testimonials

"Jeg har haft erhvervscoaching samtaler hos Flora Ghosh. Jeg fik nænsomt og professionelt guidance til at se på mit arbejdsliv i et nyt og mere positivt lys.

I dag hviler jeg langt mere i mit arbejde. Tak for det Flora"
Ann Elisabeth, Speciallærer for diagnosticeret børn
"Jeg følte mig meget mødt i samtalen og lyttet til. Jeg følte mig anerkendt. Flora var god til at stille åbnende spørgsmål som lagde op til videre refleksion. Vi havde god tid og der var tid til også at dvæle over nogle af spørgsmålene men samtidig førte de os også frem i dialogen."
Susanne, Afdelingsleder for en store virksomhed
"Flora har en utrolig stor viden om den Traumebevidst Tilgang ( TBT) og brænder for at udbrede denne metode, som giver så meget mening i den tværprofessionelle indsats for voldsudsatte mennesker.
Undervisningen er både indsigtsgivende, dynamisk og meget lærerig ift. praksisfeltet (for såvel medarbejdere som ledere)
TBT er et paradigmeskift i et meningsfyldt arbejde med voldsudsatte og traumatiserede kvinder.
"
Tina E, Dagligleder, Kvindekrisecenter
"Flora er en visionær og strategisk stærk leder, som er god til at få tingene til at ske og til at give personer en chance for at udfolde deres potentiale."
Cathrine G, Senior Privacy Data Manager